Staré mapy ke stažení

Eternia 2013-2015

Eternia download: Majncraft.cz Eternia
Dynmapa: https://stara-dynmapa.exception.cz/
3D mapa: BlueMap Majncraft.cz 3D

Soubory si do singleplayeru snad zvládne převést každý :grinning:

Novus 2015-2019

Novus download: Majncraft.cz Novus Záložní link: Majncraft.cz Novus
Dynmapa: Minecraft Dynamic Map

Los Kokos 2010-2011

Los Kokos download: GoogleDriveOneDrive
Dynmapa: stara-dynmapa.exception.cz

Old World 2011-2013

Old World download: GoogleDriveOneDrive

Space 2012 - 2022

Space download: GoogleDriveOneDrive

Download obsahuje i pluginy Ports a HolographicDisplays, včetně seznamu portů a hologramů.

1 Like

Potřeboval bych pomoc se starým světem Eternia. Soubor jsem stáhnul dvakrát (v tomto vlákně) a dvakrát mi to při rozbalení hodilo stejnou chybu (log dole).

Mohl by mi někdo pomoct?

! C:\Temp\A\Majncraft.cz_Eternia.zip: Nesouhlasí kontrolní součet v C:\Temp\A\eternia\world\region\r.-5.-28.mca. Soubor je poškozen.

! C:\Temp\A\Majncraft.cz_Eternia.zip: Archiv je poškozen

S tim neni pomoci, ten archiv je holt poskozenej a jeden z chunku se nerozbali.
Ten archiv jsem takhle stahnul uz pred mnoha lety, nevim jestli ma nekde Dwi v archivech nejakou neposkozenou verzi, ale mame holt tohle.

To je škoda ale díky za odpověď. Vždycky se můžu podívat na dynmapu starého světa :smiley:

Normalne si ho muzes zahrat, akorat ten jeden region se pregeneruje za novy.

Ahoj,

mohl by mi někdo poradit, jak zprovoznit Old World? Zkoušel jsem všechno možné, i různé beta verze Minecraftu, a v žádné se ten svět nechce “uchytit”. Pokaždé vyžaduje konverzi a vygeneruje se nová mapa. Hlavně by mě zajímala verze Minecraftu, protože beta, na které tehdy server běžel, měla podle Google i jiný formát souborů, než co se tady dá stáhnout.

Díky!

Spawn Old Worldu je na souřadnicích X:10 000 Z:0. Nejspíš tě to hodí na nulové souřadnice, je třeba se portnout.