Pacik - prosby, plány, projekty

Ahoj :slight_smile:
Po menší odmlce jsem se vrátil k stavění a pracuju jak na starých projektech, tak nových.

Můžete mě najít na souřadnicích:

Mám to celkem roztahané, každopádně pracuju postupně na tom, aby to spolu fungovalo a dávalo nějaký smysl. Největším problémem nejsou nápady ani samotná realizace, ale získávání surovin, které mi zabírá opravdu hodně času. Tímto chci poděkovat hlavně forbimu, klevikovi a tompymu (a dalším), díky kterým již mohly některé megaprojekty vzniknout.

S tím se pojí i má prosba. Pokud máte nějaké přebytečné suroviny, které víte, že pro Vás nemají využití, rád se jich ujmu. Tím, že mé stavby jsou různorodé, tak se může jednat opravdu o prakticky všechno. Zde je seznam toho nejdůležitějšího, co se hodí vždy.

Tráva, Hlína, Písek, Terracota, Barviva, Quartz, Beton, Vlna, Dřevo, Mud, atakdále. Případně diamanty/obsidian na nákup v shopech.

V následujících měsících mám v plánu postavit pár dalších soch, pracovat na terraformingu (custom stromy, příroda, …), dodělat poušť, vesmírné centrum, atp. Neustále to střídám, ale převážně stavím podle toho, jaké suroviny mám k dispozici.

Na serveru jsem celkem často, takže se určitě můžete přijít někdy podívat :slight_smile:

Děkuju moc, budu updatovat!

[grid]

1 Líbí se