Město Craftville

Zdravím chcete místo který je noblesní s domky s pozemky a to zadarmo? a místo kde si můžete s důvěrou odložit diamanty nebo smaragdy neboli (emeraldy) toto je screenshot místa ze kterého bude město ↓ zde v Craftvillu bude banka , pozemky, domy, a především i bankomat a obchody

a zde je k tomu ještě odkaz Majncraft.cz dynamická mapa

toto je budoucí dům který bude postaven na každém pozemku v Craftvillu. uvnitř jsou základní věci jako např. Pracovní stůl (Crafting Table), Obrovská truhla a pec

a budou zde také i pozemky na kterých si můžete pokud to umíte postavit svůj dům jak na to se dozvíte v pravidlech města a město postavím dneska

Pravidla

• nikomu nekrást ani neznesvěcovat dům
  • Negriefovat sousedy za to je ban ze serveru a vyhoštění z našeho města
    Pokud máte pozemek s druhem vlastní a chcete si na něm postavit vlastní dům stavte ho pls v rozměrech 4x5 jakože výška sloupu nepočítá se dolní roh 4 a šířka zdi je 5 opět se nepočítá roh ale pamatujte stavte ho pouze na svém vlastním pozemku nikoli na jiném nebo cizím ok
  • a zde v tomto městě budou 2 druhy pozemků jeden je představěný který obsahuje dům a v něm věci které už jsem psal a zmínil a druhý je vlastní na kterém si můžete postavit dům jak už jsem psal tak si je nepleťte prosím A bude mně to trvat asi já nevím tak týden

Správce tohoto města bude
Blabbycape94370 (to jsem já ten co psal článek)
S pozdravem Blabbycape94370

Populace server je sice velmi nízka na dřívější poměry ale je škoda že už není pravidlo které vyžaduje nějaký vzhled staveb aby tu nerostly města typu stejná kostka z 3 random materiálu nasekaná 10x vedle sebe jako tohle… Ano né každý má nadání na stavby obřích gigantických staveb ale vždy to nějak může vypadat… Stačí mrknout na pár návodu na internetu jak stavit a zakomponovat do každého domu nějaké tvary aby byli trochu unikátní né jak paneláky všechny stejné. Zkus nad tím pouvažovat…

Ale víš co ono ten můj styl už je jiný