Zdravím chcete místo který je noblesní s domky s pozemky a to zadarmo? a místo kde si můžete s důvěrou odložit diamanty nebo smaragdy neboli (emeraldy) toto je screenshot místa ze kterého bude město ↓ zde v Craftvillu bude banka , pozemky, domy, a především i bankomat a obchody
a zde je k tomu ještě odkaz Majncraft.cz dynamická mapa
toto je budoucí dům který bude postaven na každém pozemku v Craftvillu. uvnitř jsou základní věci jako např. Pracovní stůl (Crafting Table), Obrovská truhla a pec
a budou zde také i pozemky na kterých si můžete pokud to umíte postavit svůj dům jak na to se dozvíte v pravidlech města a město postavím dneska
Pravidla
- nikomu nekrást ani neznesvěcovat dům
-
Negriefovat sousedy za to je ban ze serveru a vyhoštění z našeho města
Pokud máte pozemek s druhem vlastní a chcete si na něm postavit vlastní dům stavte ho pls v rozměrech 4x5 jakože výška sloupu nepočítá se dolní roh 4 a šířka zdi je 5 opět se nepočítá roh ale pamatujte stavte ho pouze na svém vlastním pozemku nikoli na jiném nebo cizím ok - a zde v tomto městě budou 2 druhy pozemků jeden je představěný který obsahuje dům a v něm věci které už jsem psal a zmínil a druhý je vlastní na kterém si můžete postavit dům jak už jsem psal tak si je nepleťte prosím A bude mně to trvat asi já nevím tak týden
Správce tohoto města bude
Blabbycape94370 (to jsem já ten co psal článek)
S pozdravem Blabbycape94370