Velká cena Benátek Poslední ze závodů Herka Cupu bude zároveň závodem premiérovým na Benátském městském pouličním okruhu. Datum: sobota 28. února Čas zahájení: od 18:55 Místo: město Benátky Kategorie a harmonogram Ukončení registrací - 19:10 Zahájení – 19:15 Kategorie 1 (do 7,5000 bps) – 19:20 Kategorie 2 (do 9,7000 bps) – 19:30 Kategorie 3 (do 11,2000 bps) – 19:40 Kategorie 4 (do 12,7000 bps) – 19:50 Kategorie 5 (bez omezení bps) – 20:00 Vyhlášení – 20:10 Zabijačka – 20:20 Rychlost koní se měří pomocí ZYIN'S HUD na čtyři desetinná místa!
Takže. Jsou doplněny limity jednotlivých kategorií v prvním postu. Trať už je vytyčena, zbývá pár dodělávek a překážek. Celou trať si před závodem projdeme, ale zde už máte přiloženou mapku na případné prostudování
Hmmm, teď jen doufám, ať se během závodu neztratím jako při běhu Benátkami //EDIT - doplnění Noták Hanesi, nechej nějaké bodíky i pro ostatní závodníky, vždyť máš vcelku slušný náskok Odesláno z cihly tlusté jako mid 00's Nokie pomocí "velice" funkční appky Ťapatalk Zwei
Ještě dodatečné informace: 1) Doprava: V nether stanici Benátky doporučuji s koněm vlézt do portálu označený jako "Dóžecí palác" červená barva na mapce 2) Stáje pro závodníky: Jelikož Benátky nedisponují dostatečnými stájemi pro potřebu dostihů, na náměstí vznikly dočasné ohrady ve kterých si po dobu eventu na vlastní nebezpečí můžete koně ustájit. Tyto ohrady budou během v pondělí opět rozebrány (společně s dostihovou drahou), proto tam prosím žádné koně nezapomeňte. modrá barva na mapce 3) erární koně Mnozí z vás tyto koně již jistě znáte, a dokázali jste na nich utržit cenné bodíky a dokonce i vyhrávat. Doposud jsem po vás chtěl aby jste je po závodech vraceli, tentokrát budete mít možnost odkoupit je za symbolických 50 £. zelená barva na mapce 4) start Jen aby bylo jasno kde je, a kterým směrem se bude závodit žlutá barva na mapce
Zde ještě přikládám menší fotogalerii ze závodů, co jsem stíhal, fotil jsem Jestli se někdo nenajde tak se hluboce omlouvám. ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ --> Fotogalerie <-- ▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲