1. Nelíbí se ti reklamy? Zaregistruj se a přihlaš se na fóru!

Technicraft

Vlákno v 'Diskuze & Offtopic & Bugy' založil TOnyczek 13. prosince 2015.

  1. TOnyczek

    TOnyczek Registered

    Offline
    Registrován:
    10. ledna 2013
    Ahoj ve spolek já a Kovotepec máme chuť si zahrát tc2 později tc3 na našem soukromém serveru.
    Nechce se nám nastavovat pracně lan kravinky a nemáme tolik času abychom hrály spolu tolik takže na nápad by byl použit server z tc2 a později tc3. Jde o nastavení ne o mapu chceme hrát od začátku
    Je to možný ? Bylo by to super ... Díky Moc
    Chtěl bych tím poprosit Dwi a Welfa
     
    Poslední úprava: 14. prosince 2015
  2.  
  3. rejnock

    rejnock zlá paryba

    Offline
    Registrován:
    17. dubna 2011
    Mno neni moc jasne o co vam jde.. Chcete hrat TC2 a TC3 na vlastnim zeleze, a nebo hledate prave to zelezo na kterem to hrat ?
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  4. TOnyczek

    TOnyczek Registered

    Offline
    Registrován:
    10. ledna 2013
    Na vlastním železe jen v kruhu 4 lidi :) .A psal jsem na soukromém serveru :p
    Jde nám hl. o config jak byl nastaven tc2 a tc3. aby jsme nahrály upravily ip a mohly parit :)

    Je i možnost dat whitelist i pro lidi co kdysi hrávaly na tc2 a tc3 kdyby se chtěly podívat

    ale vůbec bych to nehrotil pac teď máme ten tvůj server :p todle bylo psany driv nez jsem nasel odkaz na tvůj server
     
    Poslední úprava: 24. prosince 2015
  5. TOnyczek

    TOnyczek Registered

    Offline
    Registrován:
    10. ledna 2013
    Hola crafťáci dotaz ohledně tc2 a tc3 modpacku .Dá se zakomponovat autosave do modpacku (Pro singplayer)? Teda jestli něco takového existuje .
    Díky Tony
     
  6. scor78

    scor78 Registered

    Offline
    Registrován:
    18. března 2012
  7. TOnyczek

    TOnyczek Registered

    Offline
    Registrován:
    10. ledna 2013
    Ten se dá nějak zapnout ,, nastavit interval ,, ? Ten z MC ?
     
  8. scor78

    scor78 Registered

    Offline
    Registrován:
    18. března 2012
    Pokud mne paměť neklame, tak nastavit to nelze (defaultně je zapnuté myslím na 2s), avšak pokud máš obligátní Optifine, tak pak lze čas autosave nastavit podle sebe od defaultních 2s až po 30 min (najdeš to v nastavení grafiky-other...).
     
  9. rejnock

    rejnock zlá paryba

    Offline
    Registrován:
    17. dubna 2011
    Jinak ja na serveru pouzivam AromaBackup, ale ten stejny mod krasne umi zalohovat i SP save. Je spolehlivy a snadno konfigurovatelny.
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1

Sdílej tuto stránku