Před časem slíbené statistiky UHC² jsou konečně k dispozici k nahlédnutí. Stránku se statistikami naleznete Zde Mějte prosím na paměti, že program je stále ve vývojovém stádiu, takže není bezchybný a dokonalý. V tomto vlákně budu postupně oznamovat novinky a úpravy. Legenda k přehledu: Meč - počet zabitých protihráčů Hodiny - délka přežití Modrý puntík - počet vytěžených dia ore Žlutý puntík - počet vytěžených gold ore Hnědý puntík - počet vytěžených iron ore Pozn. Testovací UHC 2.0 Je uvedeno jen pro náhled, údaje z něj nejsou započítávány do celkových statistik. Pozn.2 : Počet vytěžených ore je informační, na umístění v tabulce nemá vliv. Nejvyšší důležitost má počet zabitých protihráčů následně délka přežití. Dále si můžete přehrát přibližný záznam UHC! Je generován z údajů o změnách bloků, zabitých mobů a sebraných itemů, nikoliv z pohybu hráče. I přesto je takto vypočítaný pohyb dost podobný skutečnému pohybu hráče. Známé problémy: - Rychlost načítání stránky je pomalá - program je potřeba optimalizovat pro vyšší výkon.(řeší se) - Prozatím není započítáno zabití lávou položenou jiným hráčem (bude vyřešeno) - Posuvník času přehrávače záznamu funguje pouze v prohlížeči Google Chrome. Díky za přečtení a doufám, že se bude aplikace líbit a splní Vaše očekávání. WAM
Tak člověk dělá jablka, enchantuje jak blázen a pak mu vyčtou že netěží Edit by WAM: Přidal jsem poznámku o počtu ore. Nemá na umístění vliv
Právě jsem se díval na ten replay a musím říct, že je úžasný! Akorát nerozlišuje over a nether, takže to vypadá, že si v půlce hry klábosíme s fialovýma. Ale zatímco my hoříme, jsme pod útokem pigmenů a ghastů (kteří ty pigmany naštvali ), fioaloví se promenádují pod spawnem a nejspíš hledají nějakou oběť. Ale úplně nejvíc mě uchvátilo, jak všichni umřeli na jedné hromadě uprostřed mapy .
Jen pro informaci, kdo se chce účastnit více UHC a bojovat ve statistikách, nesmí si změnit nick! Zatím se to týká jen jednoho hráče, který to ovšem dožene Takže vojtass48 má jen 4 kily...