1. Nelíbí se ti reklamy? Zaregistruj se a přihlaš se na fóru!

prosím pomoc

Vlákno v 'Problémy' založil Ketryncz 30. září 2019.

  1. Ketryncz

    Ketryncz Registered

    Offline
    Registrován:
    29. září 2019
    Dobrý den, mám již pár let koupený minecraft. Koupila jsem si nový ntb - Asus TUF GAMING FX504 SERIES mam aktualizované všechny věci co mají býti aktualizovány ale opravdu všechny. Nainstalovala jsem minecraft a přihlásila jsem se to šlo, ale kdyz dám hrát ze začátku se načítá a vypadá to dobře ale pak my skočí okno Minecraft game output a zde mi toho vyběhne strašně moc vůbec tomu nerozim a nevíslovně mě to sere protože miluju minecraft už ho hraji několik let. A na starém mi funguje ale je přeci jen starý a sekájí se na něm i karty.
    Toto mi to píše: 22:54:38.573
    Preparing to launch minecraft client for 1.14.4
    22:54:39.560
    Checking installations.
    22:54:39.579
    Minecraft client 1.14.4 is ready to start.
    22:54:39.580
    Starting!
    22:54:40.043
    Using default game log configuration client-1.12.xml (outputs XML)
    22:54:40.467
    Error: Could not find or load main class net.minecraft.client.main.Main
    22:54:48.214
    Process crashed with exit code 1
    zkoušela jsem snad uplně vše ( vypnout avast, na youtobe tam někto říkal něco někam vložit a to jsem udělala taky ale stejně to nejde.)
    Budu ráda když mi někdo z vás pomůže jsem nešťastná. Děkuji
     

    Přiložené soubory:

  2.  
  3. Lohakar

    Lohakar MonsterFotr

    Offline
    Registrován:
    27. dubna 2011
    Jadro pudla je asi v tomto:
    Jak sis ho nainstalovala? Prekopirovala ze starsiho stroje? Zkus zjistit verzi sveho launcheru.
    Jestli to je: The broken version is "1.6.82-j", tak je to jasne.

    Treba mne od verze 1.14 prestal fungovat puvodni launcher.
    Protoze pouzivam linux a navic Centos, uz mi aktualni verze launcheru nefunguje. Musel jsem prejit na MultiMC launcher.
    Nejspis mas Windows, takze snadnym resenim by bylo stahnout si aktualni launcher.
     
  4. Ketryncz

    Ketryncz Registered

    Offline
    Registrován:
    29. září 2019
    Normálně pres minecraft.net
    Ano mám windows
    A kde bych to našla Děkuji
     

    Přiložené soubory:

    • 1.png
      1.png
      File size:
      27,7 KB
      Zhlédnutí:
      12
  5. Ajvej

    Ajvej Registered

    Offline
    Registrován:
    20. května 2019
    Zkus spusit minecraft launcher jako administrator. Pokud to nepomůže tak přeinstalovat minecraft :D.
    https://ctrlv.cz/2GhB
     
  6. Ketryncz

    Ketryncz Registered

    Offline
    Registrován:
    29. září 2019
    v tom je asi zakopany pes píše to že je to nekompatibilní
    a přeinstalovávala jsem to asi 4 krat
     
  7. Ajvej

    Ajvej Registered

    Offline
    Registrován:
    20. května 2019
    Klikni pravým na Minecraft. Jdi do vlastností a jdi do "Kompatibilita" tam zaškrtni "Run this in compatibility mode" a dej to třeba na Windows 8. https://ctrlv.cz/TPoJ
     
  8. Ketryncz

    Ketryncz Registered

    Offline
    Registrován:
    29. září 2019
    Ani toto nepomohlo
     
  9. Ajvej

    Ajvej Registered

    Offline
    Registrován:
    20. května 2019
    Tak doporučuji přejít na MultiMC.
     
  10. Ketryncz

    Ketryncz Registered

    Offline
    Registrován:
    29. září 2019
    A mohla bych poprosit o to jak nikdy jsem to nedělala
     
  11. Ajvej

    Ajvej Registered

    Offline
    Registrován:
    20. května 2019
    Přidej si mě na discordu ať se to tu víc nespamuje: Ajvej#9533
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  12. Lohakar

    Lohakar MonsterFotr

    Offline
    Registrován:
    27. dubna 2011
    Na te strance MultiMC v sekci Download & Install kliknout na "Windows Download (32/64-bit)"...
     
  13. Ajvej

    Ajvej Registered

    Offline
    Registrován:
    20. května 2019
    Zkoušeli jsme. Nešlo nic. 200 různých řešení jak to fixnout.
     
  14. jarda09

    jarda09 VIP

    Offline
    Registrován:
    28. července 2014
  15. Webess

    Webess Madmin

    Offline
    Registrován:
    15. března 2013
    Java je priamo v Minecrafte. Pozri, či máš priečinok .minecraft v %appdata%. Napíš %appdata% do adresného riadku v hocijakom priečinku. Inštalácia prebehla bez problémov?
     
  16. Lohakar

    Lohakar MonsterFotr

    Offline
    Registrován:
    27. dubna 2011
    Cely adresar smazat a zacit na zelene louce.
    Kdyby neslo ani to, nejit nekoho, kdo ma stejne widle, sbalit tam fungujici adresar a ten rozbalit na problemovem stroji.

    Ted jeste ctu, ze by to taky mohl delat firewall anebo antivirus.
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  17. weltar

    weltar Registered

    Offline
    Registrován:
    01. listopadu 2011
    S křížkem po funuse, ale jen připomínám, že MultiMC potřebuje mít nainstalovánu java v systému.

    Tedy, ano, teoreticky stačí MultiMC nasměrovat na nějakou funkční (sic!) instanci java, ležicí nekde kdo ví kde v počítači (třeba v MC adresáři). Ale. Musí být zajištěna úplnost kopie java, její funkčnost, kompatibilita (32/64), že bylo staženo vše, a tak podobně. Protože třeba i drobný nedotažek či nekompatibilita kousne jwjgl nadsatvbu a další blbosti.

    Kdežto když je v systému oficiální java, idálně sama aktualizovaná a opravená pro danou verzi w10, tak je MutiMC schopen běžet i jen s defaultním "javaw" přednastavením v jeho konfiguraci.

    Navíc, oficiální java jde stáhnout i jako offline balíček a pokud už ten se spustí (antivir pustí jeho běh), tak obvykle pak dál už neřve ani antivir ani firewall ani nic jiného se nestahuje z netu a instalace doproběhne. A je tak jistota, že alespoň java je v systému komplet.
     
  18. Ketryncz

    Ketryncz Registered

    Offline
    Registrován:
    29. září 2019
    Děkuji všem za rady dnes u mě byl technik problem pudla byl ve v šem co bylo v pc a proto radím ještě já už když mam problem vyřešen. Pokud máte stejnou chybu kterou to psalo mě prostě vemte telefon a zavolejte technikovy přes Pc protože jinak to nevyřešíte u mě byl prostě problem že muj Pc jede na 64 ale vše se mi instalovala v 32 ale ani tento problem to nevyřešilo proto pokud máte stejny problem a nevíte si rady opravdu zavolejte tomu technikovi aby vám s tím pomohl. Je to totiž na přeinstalování celého Pc. Poku jste z České lípy klidně vam dám kontakt na svého technika je moc šikovný a docela levný.
     
    • Děkuji! Děkuji! x 1
  19. Lohakar

    Lohakar MonsterFotr

    Offline
    Registrován:
    27. dubna 2011
    Zarazejici, za co vsechno chteji lidi penize. ;) No nic...
    Bezva a ted hupky dupky na Tethys! Pandy a papouchove cekaji.
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
    • Zábavné Zábavné x 1

Sdílej tuto stránku