Ahoj. Chcel by som požiadať o schvalenie projektu. S @Whennus sme sa rozhodly že sme opustime mesto United Cities of Majn, rozhodli sme sa že saložime naše vlastný projekt ETHERIA. Mesto sa bude nachádzať v morskej časti, posielam link na mapu: https://map.majncraft.cz/?worldname=world&mapname=flat&zoom=5&x=5416&y=64&z=6123 . Nemame sice v creative postavavanu predlohu ale ako inšpiraciu budem brať obrazky priložene v prílohe... Ešte by sme mali v pláne dostavať „Atlantis yacht“ (ktorá sa začala stavať v meste UCM) ktorá sa bude nachdzať hneď vedla hlavných ostrovov. Vedla ostrovov sa nacádza podvodny chrám, ktorý by služil ako „XP Farma“ pre členov Etherie. Začať by sme chceli čo najskorej, včera sme pomaličky začali s výstavbou a upravou terénu. Yachta je už vo výstavbe. V blízkej dobe by som mal v pláne začať stavať moderné domčeky.. Celý projekt by sme chceli dokončiť približne pred letnými prazdninami... O prípadných zmenách/rozšíreniach Vás budeme informovať...
Nápad je to pěkný, na realizaci jsem zvědavý. Nicméně nelíbí se mi ta "soukormá guardianfarma", bude to další holo farma nebo nad tím něco plánujete? Vzhledem k tomu, že jsou na serveru minimálně dvě veřejné, tak se tou farmou moc nesouhlasím, jinak máte zelenou.
Dobre farma bude verejná, prispôsobíme hu pre ludí . Ďakujem za odozvu a prajem pekný deň. S pozdravom Ellderkoo, Whennus.
To jsme se moc nepochopili.. Uděláme to jinak, postavte projek, a pak si popovídáme o té farmě. Chci vidět nějaký výsledek než další lidi začnou vysoušet kus oceanu, takhle jsem minulý týden rolloval dva monumenty.. uplně zbytečně.. Máme tu veřejnou guardian farmu, pokud tedy chcete item z toho, choďte zatim tam.
Ahoj. Tá guardian farma je iba za to že sa nám nechce chodiť miliardu blockov inam kvôli xp a jedlu. A to čo som napísal je že keď ti vadí že je súkromná tak kludne môže byť verejná, prispôsobíme hu. A na projekte sa už pracuje .