1. Nelíbí se ti reklamy? Zaregistruj se a přihlaš se na fóru!

Dotaz Program Java TM Platform SE binary přestal pracovat

Vlákno v 'Problémy' založil xXx_420_xXx 12. března 2019.

  1. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Dobrý den dnes jsem po 2 rokách zapl MC všechno jsem nainstalovat jak za starých časů hra se mi normálně spustila dal jsem teda spustil nový svět všechno se načetlo a hned na to mi vyskočilo Program Java Platform SE Binary přesltal pracovat. Neví někdo co s tím? Skoušel jsem všechno přeinstalovat javu a aji MC ale nic s toho :( Pokuď by byl někdo ochotný a pomůže mi s tím? :) Děkuji
     
  2.  
  3. LynSis

    LynSis Moderátor

    Offline
    Registrován:
    30. srpna 2014
    Pošli log - [ %appdata%/.minecraft/logs/latest.log ]
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  4. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    log

    Edit S. Dovolil jsem si hodit log na pastitude pro menší spam
     
    Poslední úprava moderátorem: 13. března 2019
  5. LynSis

    LynSis Moderátor

    Offline
    Registrován:
    30. srpna 2014
    Kolik tomu dáváš RAM ?
     
  6. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    mezi 300-400mb Divám se že tu jste jednou za čas nemohl jste by mi dát na vás fb abychom si mohli psát ne jenom jednou dene :) díky :)
     

    Přiložené soubory:

  7. Sognus

    Sognus TechniForger

    Offline
    Registrován:
    14. června 2012
  8. LynSis

    LynSis Moderátor

    Offline
    Registrován:
    30. srpna 2014
    Jde mi o toto :)
    [​IMG]
     
  9. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Aha tak to se omlouvám :) Ale jak otevřu MC Tak to co tam máte vy tam zase já nemám :( Asi Mám nějaký postiženy kompl :D
     

    Přiložené soubory:

    • gg.PNG
      gg.PNG
      File size:
      63,1 KB
      Zhlédnutí:
      17
  10. Arothe

    Arothe Registered

    Offline
    Registrován:
    10. července 2012
    Postižený počítač rozhodně nemáš, jen musíš zakliknout pokročilá nastavení a, mám pocit, rozkliknout verzi, co se snažíš spustit ;)
     
  11. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Skusím ♥
     
  12. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Tak tadyk to máš ♥
     

    Přiložené soubory:

  13. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Nevíš co s tím?
     
  14. Arothe

    Arothe Registered

    Offline
    Registrován:
    10. července 2012
    2 GB ram by teoreticky mohly stačit, v praxi se to ale může lišit. Podívej se, kolik máš max ram. Bylo by dobré, aby pro tvůj PC zůstaly alespoň 2 GB. Pokud máš 8 GB, nastavil bych hru na 4; pokud máš 16, pak na 6, víc teoreticky není potřeba.

    Další věc, co se tak dívám do logu... jestli vidím správně, načítá se ti 512*512 texturepack.
    Kód:
    ...
    [09:18:48] [Client thread/INFO]: Created: 512x512 textures-atlas
    ...
    Doporučil bych ti tyto textury vypnout. Se 2 GB ram máš jen mizivou šanci na takovéto textury.

    Snad pomůže :)
     
  15. Sognus

    Sognus TechniForger

    Offline
    Registrován:
    14. června 2012
    2GB je pro vanillu více než dost...

    Při testování často pouštím klienta s 500MB a běží to relativně dobře.
     
    • Souhlasím Souhlasím x 2
  16. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Mám 4g ram no což je málo :(
     
  17. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Jak mám vypnout ty textury ♥
     
  18. Arothe

    Arothe Registered

    Offline
    Registrován:
    10. července 2012
    Podívej se do menu, než začneš načítat svět, měl bys tam mít tlačítko "Resource packs", kde je můžeš překliknout pryč.
     
  19. xXx_420_xXx

    xXx_420_xXx Registered

    Offline
    Registrován:
    12. března 2019
    Ale já nemám žádný resource packs nastavený :) Jen ten zákládní ♥
     
  20. Arothe

    Arothe Registered

    Offline
    Registrován:
    10. července 2012
    *Pročítá fóra, hledá dál* Dobře... jsem měl špatný zdroj... ještě by to mohl být problém s grafickou kartou. Pokud máš nějakou aktualizaci na ovladače, určitě si ji stáhni. Pokud ani to nepomůže, asi už nedokážu pomoct, jelikož nevím :oops:

    Na minecraftforum se podobný problém také řešil
     
  21. Lohakar

    Lohakar MonsterFotr

    Offline
    Registrován:
    27. dubna 2011
    Log sice neni cely, ale asi to podstatne je v tomto radku:
    : Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 3200ms behind, skipping 64 tick(s)

    MC umi bezet aji v mensi RAM. Tim to nebude.
    Zkus snizit jeste vic viewing distance a drasticky sniz horni limit na fps. Nemas tam 100 nebo vic?
    Pouzij ty nejmene narocne textury.
    Dostanes pak stejnou hlasku?
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1

Sdílej tuto stránku