1. Nelíbí se ti reklamy? Zaregistruj se a přihlaš se na fóru!

Problém s launcherem*

Vlákno v 'Diskuze & Offtopic & Bugy' založil Lukyas94 14. února 2015.

  1. Lukyas94

    Lukyas94 Registered

    Offline
    Registrován:
    23. prosince 2012
    Zdravím, mám problém s připojením na TC3. Stáhl jsem lancher, stiskl spustit, začaly se stahovat mody a extrahovat soubory, poté naskočí toto: http://ctrlv.cz/fMmb což v končném důsledku nahodí zase klasický lancher http://ctrlv.cz/otxg, a pokračuje začarovaná smyčka mezi 1. a 2. screenshotem. Když dám znovu spustit objeví se 1. okno a na konci načítání to vyhodí zase launcher.
    Může někdo poradit jak se můžu dostat na server prosím? :)

    Děkuji předem, všem trpělivým lidem :D
     
  2.  
  3. papiCZ

    papiCZ Registered

    Offline
    Registrován:
    22. prosince 2012
    Jakou máš verzi javy?
    Pokud máš Javu 8, tak s ní jsem měl také problémy. Kdyžtak zkus Javu 7 update 40 (osobně ozkoušeno).
     
  4. Lukyas94

    Lukyas94 Registered

    Offline
    Registrován:
    23. prosince 2012
    Tak už jsem nainstaloval snad všechny Javy co jsem našel ale problém setrvává, nevím co s tím :/ Měl jsem tam Javu 7 i 8 i verzi 32bit i 64 i všechny najednou i po jedné, ale stále nic, ani normální MC mi nejede :/
     
    Poslední úprava: 14. února 2015
  5. Noah1911

    Noah1911 Registered

    Offline
    Registrován:
    04. října 2012
  6. Lukyas94

    Lukyas94 Registered

    Offline
    Registrován:
    23. prosince 2012
    Dobře, zkusím tohle, díky :)
     
  7. Lukyas94

    Lukyas94 Registered

    Offline
    Registrován:
    23. prosince 2012
    Problém mi nahodila hned samotná java:
    [​IMG]
    A když zapnu TC tak to zas nahodí tu tabulku... :/
     
  8. TheMoleCZ

    TheMoleCZ Registered

    Offline
    Registrován:
    06. května 2012
    Proč by sakra měl instalovat JDK? Ať si radši nainstaluje normální Javu 8. Jinak, chce to modpacku nastavit v launcheru minimálně 2 GB RAM (pokud se teda ten launcher spustí).
     
  9. Noah1911

    Noah1911 Registered

    Offline
    Registrován:
    04. října 2012
    Poslední úprava: 16. února 2015
  10. Lukyas94

    Lukyas94 Registered

    Offline
    Registrován:
    23. prosince 2012
    Dobře díky, zítra to vyzkouším a dám Echo :)
     
  11. NetixBlue

    NetixBlue Registered

    Offline
    Registrován:
    29. listopadu 2012
    Zdravím,
    měl jsem stejný problém, po přečtení vlákna jsem postupoval následovně:

    - odinstalace nejnovější verze Java 8 ..bla bla bla..
    - reinstalace z archivu Java 7 u40 (tak jak bylo napsáno výše..)
    ..pro přihlášení do archivu je potřeba mít účet na Oraclu..
    - povolení 2GB RAM (podle mě dostačující..)

    ..a vše perfektně funguje..

    Díky za vyřešení mého problému :)
     
    • Líbí Líbí x 1
    • Informativní Informativní x 1
  12. kubaair

    kubaair Registered

    Offline
    Registrován:
    20. března 2011
    Ahoj,
    mam podobný problém, launcher po vybrání TC3 nesputí TC jen se po chvíli opět zobrazí.
    Mam Javu 7u40 zkoušel sem i 7u79 a 7u80, ram nastavena na 3GB.

    v Crashreportech mám toto:
    ---- Minecraft Crash Report ----
    // Everything's going to plan. No, really, that was supposed to happen.
    Time: 24.12.15 14:20
    Description: Initializing game
    org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

    A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    -- Head --
    Stacktrace:
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
    -- Initialization --
    Details:
    Stacktrace:
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
    -- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.7.10
    Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1
    Java Version: 1.7.0_40, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 172887264 bytes (164 MB) / 267386880 bytes (255 MB) up to 954728448 bytes (910 MB)
    JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1024m -XX:MaxPermSize=128m
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML:
    Launched Version: 1.7.10-Forge10.13.2.1236
    LWJGL: 2.9.1
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    GL Caps:
    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
    Type: Client (map_client.txt)
    Resource Packs: []
    Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Anisotropic Filtering: Off (1)

    Nemá někdo řešení?
    Díky.
     
  13. _CJ_

    _CJ_ while(true); ♾

    Offline
    Registrován:
    01. srpna 2011
    Problem s grafickou kartou. Pokud mas treba notebook nebo pocitac co ma integrovanou grafiku v procesoru a zaroven ma klasickou grafickou kartu (nvidia nebo amd/ati) tak se ujisti ze se ti proces java.exe spousti na spravne karte. Pokud ne tak to chce zkusit update driveru graficke karty. Predpokladam teda, ze nemas naky 100 lety pocitac co by nemel dostatecnou grafarnu na to :)
     
    • Souhlasím Souhlasím x 2
  14. kubaair

    kubaair Registered

    Offline
    Registrován:
    20. března 2011
    Díky moc za radu funguje to.
     
    • Líbí Líbí x 2

Sdílej tuto stránku