obrázek by: cisilko MC server: reibl.cz Kdy: v 19:00 Kde vol.2: ts.amunak.net verze: 1.8 popis bude dodělán během čtvrtka (pokud nebudu moc líný) PS: hlašte se zase do komentářů PPS: ano, budou týmy (po 2-3 lidech asi) PPS 2: byl jsem moc líný
A jéje, je to tu zase. Nejsilnější tým přichází. A já se snad taky dostavím, ale ještě to nevím jistě. Přece jen, ten klavír na mě může pořád spadnout.
[15:31:48] [Server Watchdog/FATAL]: A single server tick took 60.00 seconds (should be max 0.05) [15:31:48] [Server Watchdog/FATAL]: Considering it to be crashed, server will forcibly shutdown. [15:31:49] [Server Watchdog/ERROR]: This crash report has been saved to: /opt/minecraft/Snapshot/./crash-reports/crash-2015-09-12_15.31.49-server.txt Ehm ehm, takže dáme normální 1.8 koplo nás to ve 4 lidech a nic náročného jsme tam nedělali, GG Mojang Takže v 19:00 s normální 1.8 verzí se uvidíme
Už za chvíli. Ten kdo chce hrát, ať dorazí aspoň 10 minut před startem na TeamSpeak do místnosti na UHC pod Reiblovo koutkem. IP TeamSpeaku máte nahoře. Píšu to jen kdyby chtěl dorazit nějaký nováček. Lovu zdar!
Bylo to fajn, teď už jen nezbývá nic jiného než zavolat providerovi do call centra a pořádně je tam seřvat za to, co mi při hraní předvedli s netem
Jako vždy velké díky @reibl za organizaci. Ostatním děkuji za hru, která, v mém případě, dopadá skoro vždy stejně. Hold někdo na PvP není stvořen.
Já jsem si uhc taky užil. S daminem byla super komunikace a celkově jsme si rozuměli. Ještě jednou se omlouvám Galaxionovi. Zrovna tebe jsem zabít nechtěl. Dále bych poukázal na op villigery. Jeden prodával asi za 36 emeraldů Sharp V a druhý asi za 30 Protection IV. Ehm.. Jak bych to ukončil? Just let me take a selfie! No a pak ještě, jak by řekl damine : Vojtov zabijak. Btw: Foxy to jsem nebyl já s tou slepicí, ale badryk. Jo, mi roseti jsme stejní.