1. Nelíbí se ti reklamy? Zaregistruj se a přihlaš se na fóru!

Nefunguje mi těžba

Vlákno v 'Problémy' založil Dochy 06. dubna 2021 v 00:47.

  1. Dochy

    Dochy Registered

    Offline
    Registrován:
    Úterý
    Zdar
    Hraju na tabletu, kluci mně donutili ;-)
    Občas se mi u rozehraného světa stane, že mi přestane fungovat těžba. Rozbiju bez problémů cokoli jako obvykle (hlínu, šutr, strom) jen z toho nic nevypadne. Pokud zabiju zvíře/příšeru tak z nich věco padaj. Restart hry nepomůže, restart tabletu nepomůže, vypadá to, že když se to stane tak to s danou hrou můžu zabalit. Můžu založit novou, kde pak vše funguje.

    Aktuální verze 1.16.201, hraju lokálně, přežití.

    Snažil jsem se hledat googlem, ale zatím neúspěšně. Věděli byste někdo co s tím dál? Člověka to trochu začne bavit, říká si: Teď se pustí do toho, prozkoumám tohle,.... A nic.
     
  2.  
  3. Webess

    Webess Badmin

    Offline
    Registrován:
    15. března 2013
    Ahoj, mas kupenu hru? Spravanie, ktore popisujes sa vyskytuje v demo/trial verzii hry po urcitom case.
     
  4. Dochy

    Dochy Registered

    Offline
    Registrován:
    Úterý
    Měl jsem za to, že ano. Přes google play tuším za pár stovek, bez toho ji ani nenainstaluju. Ani nikde žádné varování nebo žádost o další platby (pokud nevlezu přímo do marketu nebo editoru postav) nevidím.
     
  5. KubaCraftovsky

    KubaCraftovsky RIP IN PEACE

    Offline
    Registrován:
    16. června 2012
    Někdo měl podobnou chybu tady: https://bugs.mojang.com/browse/MCPE-31959
    Podle nich by za tím mohlo být používání luku a trochu smůly. Zkus tedy vystřelit z luku, jestli se to tím nespraví.
     
    • Líbí Líbí x 1
  6. Dochy

    Dochy Registered

    Offline
    Registrován:
    Úterý
    Dík, ale ani luk nepomohl. Nicméně je fakt, že poměrně krátce před pozorováním problému jsem párkrát vystřelil - a bylo to poprvé v rámci dané hry. Ale v Androidí verzi ani netuším jak uvolnit jednou natažený luk.
     
  7. Tompy

    Tompy Registered

    Offline
    Registrován:
    23. prosince 2019
    netrolli te nekdo s /gamerule doTileDrops false ? Fakt nevim cim by tohle mohlo byt ale bedrock verze minecraftu je casto docela divoka.
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
    • Děkuji! Děkuji! x 1
  8. Dochy

    Dochy Registered

    Offline
    Registrován:
    Úterý
    To by musel kluk. Hraju lokálně. Ani nevím jestli to jde přes menu nastavit - teprv se učí číst, takže by musel spáchat nějaký víceméně náhodný zásah do nastavení.
     
  9. Dochy

    Dochy Registered

    Offline
    Registrován:
    Úterý
    Tak to bylo ono... Kluk si dělal kopii mého světa a přitom to odklepl. V češtině "Upuštění dlaždic" ?!? v nastavení hry.
    Díky všem za snahu, extra Tompy za zásah do černého ;-)
     
  10. Tompy

    Tompy Registered

    Offline
    Registrován:
    23. prosince 2019
    Rad jsem pomohl ;)
     
    • Líbí Líbí x 3
    • Děkuji! Děkuji! x 1

Sdílej tuto stránku