Zdravím, predám veľkú, luxusnú vilu vo veľmi dobrej lokácií. Link na vilu na mape Vila sa nachádza hneď za mestečkom Martinov, má vlastný nether, ender portál hneď za domom. Od pieskovne do vily trvá cesta do 2 minút. Vila má balkón s pekným výhľadom na most, 2 poschodia, priestornú podkrovnú izbu. Vila má asi 2 roky, ale nebola veľmi obydlená, a dôvod predaja je presťahovanie sa do inej lokality. Na cene sa vieme dohodnúť, prípadní záujemcovia posielajte správy tu alebo v hre
Milionkrát rozgriefovaná? O tom ani neviem Hej, vyplatí, a myslíš že cena 1300$ je predražená alebo príliš lacná? Tým že som tu 2 roky nebol, neviem kolko sú dnešné pomery
No, tým že som 2 roky tu nebol, neviem ako sa pohybujú ceny :/ A pôvodne som chcel dať 5000Ł lenže ma furt presvedčovali že za trochu sandstonu, vlny a stoneslabov je to veľa... Nevedel som čo robiť, a potreboval som peniaze... Čiže si myslíte že som prerobil? Keď sa mi nikto iný neozval, iba chudobní hráči, ktorích okrádať nechcem A ten quartz kde ptm predať?? Hneď idem tažiť
No, já ty ceny taky moc neznám , dneska mě takto obrali o 400Ł . Quartz někde určite prodáš, spousta lidí ho potřebuje na stavbu metra. Ale jeho ceny jsou různé . Abych nebyl úplně OT, podle mě jsi ten dům trochu pod cenou prodal, ale je pravda, že drahý materiál tam moc nebyl, tak nevěš hlavu