1. Nelíbí se ti reklamy? Zaregistruj se a přihlaš se na fóru!

Avast...

Vlákno v 'Diskuze & Offtopic & Bugy' založil N_adio_n 01. února 2015.

  1. N_adio_n

    N_adio_n Registered

    Offline
    Registrován:
    24. listopadu 2012

    Přiložené soubory:

    • avast.png
      avast.png
      File size:
      150,5 KB
      Zhlédnutí:
      46
    • Informativní Informativní x 1
  2.  
  3. Kovotepec

    Kovotepec Registered

    Offline
    Registrován:
    01. března 2014
    Stejná potíž

    Teď jsem kvůli tomu projel PC, dokonce mi to hlásí tu samou infekci při startu launcheru, když se připojuje k solder3.technicraft.cz/....
     
  4. dwi

    dwi God

    Offline
    Registrován:
    19. prosince 2010
  5. FreeZeee

    FreeZeee Registered

    Offline
    Registrován:
    12. listopadu 2011
    Avast "Antivirus"
    Zablokoval mi aktualizaci Steamu protože v ní byl "malware"... Letěl z všech PC...
     
    • Líbí Líbí x 2
    • Souhlasím Souhlasím x 2
    • Zábavné Zábavné x 1
  6. Noah1911

    Noah1911 Registered

    Offline
    Registrován:
    04. října 2012
    Aha, tak to by vysvětlovalo proč mi to v launcheru píše off a nebo proč se mi nedaří připojit na stránku...
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  7. sendys99

    sendys99 Registered

    Offline
    Registrován:
    03. října 2013
    Já jen připíšu toto: Pokaždé, když si v Mozille (Ano, v Mozille, Chrome mi nevyhovuje, ačkoliv v něm problém nemám) chci zobrazit dynmapu - je jedno jesltli TC nebo MC , tak mi spadne celá Mozilla, pozoruju to už delší dobu a nevím co s tím. A mám avast, možná to s tím úzce souvisí.
     
    • Líbí Líbí x 1
  8. Premysl

    Premysl Registered

    Offline
    Registrován:
    08. ledna 2013
    Já mám Firefox a avast a nědělá to vůbec nic. Poznamenávám teda, že virovou databázi mám aktuální, ale verzi programu 8 (aktuální je 9).

    E: Fajn, teďka mi to malware hází taky.
     
    Poslední úprava: 03. února 2015
  9. Welfare93

    Welfare93 Modder/Mod

    Offline
    Registrován:
    05. listopadu 2012
    "Avast a web shield". Avast před nějakým časem zavedl novou inteligentní verzi ochrany před malwarem. Od té doby to random hlásí škodlivé stránky tam kde nejsou. Například už bloknul kus steamu při slevách, maven repositáře,atd. A firma nechce dát downgrade.

    U mě po tomhle letěl z okna. (Teďka jsem na Aviře ale ta taky není ideální, ta když něco najde tak dalších x minut zkoumá úplně všechno a nenechá si dopředu říct ať do toho nestrká nos a nebo co má dělat.)
     
    • Souhlasím Souhlasím x 2
    • Líbí Líbí x 1
  10. duvik

    duvik Registered

    Offline
    Registrován:
    19. prosince 2012
    Aviru používám, byla fajn, ale poté, co mi začala cpát reklamy pod horní lištu Chromu letěla ihned. (jako Google Chrome doplňek)
     
  11. pivvvo

    pivvvo Registered

    Offline
    Registrován:
    31. prosince 2014
    Co se mě týče, tak:
    Avast Free Antivirus verze 2015.10.0.2208, virová DB: 150201-1 (z 1.2.2015)
    Firefox 35.0.1
    Addon Avast Online Security do Firefoxu - ZABLOKOVÁN.

    S dynmapou na MC nemám problém. Na web TC mě Avast taky nechce pustit (ani z FF,IE nebo Chromu).
    Steam nemám.
     
  12. Nicolas_Rush

    Nicolas_Rush Registered

    Offline
    Registrován:
    20. května 2014
    Já radši ani antivirák neužívám.
     
    • Zábavné x 3
    • Souhlasím x 2
    • Facepalm x 2
    • Líbí x 1
    • Děkuji! x 1
    • Informativní x 1
    • Kreativní příspěvek x 1
    • WTF x 1
  13. sendys99

    sendys99 Registered

    Offline
    Registrován:
    03. října 2013
    Buď linuxák, nebo deb.l :DD (No hate, berte to ze srandy :D)
     
    • Souhlasím Souhlasím x 5
    • Zábavné Zábavné x 1
    • Informativní Informativní x 1
  14. Noah1911

    Noah1911 Registered

    Offline
    Registrován:
    04. října 2012
    Hm, tak prostě si to přidáme do vyjímek... a mně to teda funguje.
    [​IMG]
     
    • Souhlasím Souhlasím x 1
    • Zábavné Zábavné x 1
  15. _CJ_

    _CJ_ while(true); ♾

    Offline
    Registrován:
    01. srpna 2011
    Ty ano :) Snad se na to avastaci podivaji a opravi to. Kdyz se to stalo s Maven repository tak sem jim to tak hlasil a druhy den to uz bylo v cajku ;) Jde hlavne o lidi kteri netusi ze avast muze mit chybu a rekne si ze TC sucks. Takze diky za nahlaseni :)
     
  16. Nicolas_Rush

    Nicolas_Rush Registered

    Offline
    Registrován:
    20. května 2014
    Jsem linuxák :-D
     
    • Zábavné Zábavné x 2
  17. eda220

    eda220 Registered

    Offline
    Registrován:
    25. července 2013
    Tak pokud se trochu vyznáš v počítačích a nelezeš tam kam nemáš, tak ti stačí firewall ve windows ;)
     
    • Souhlasím Souhlasím x 2
    • Nesouhlasím Nesouhlasím x 1
  18. N_adio_n

    N_adio_n Registered

    Offline
    Registrován:
    24. listopadu 2012
    Vyřešeno... avast.png
     
    • Zábavné Zábavné x 2
    • Líbí Líbí x 1
  19. Kovotepec

    Kovotepec Registered

    Offline
    Registrován:
    01. března 2014
    Neni jim to lito, parchanti, dnes me zas vytocili. Ten jejich plugin v prohlizeci mi blokoval stranky i po pridani do vyjimek.
     
    • Zábavné Zábavné x 3
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  20. _CJ_

    _CJ_ while(true); ♾

    Offline
    Registrován:
    01. srpna 2011
    Tak sem jim tam poslal potreti ze to neni mal s tema adresama od dwiho... a porad nic :-/ jediny co me stve ze kdyz vyhodim avast tak to lidem s avastem moc nepomuze :)
     
  21. TheZoonder

    TheZoonder Registered

    Offline
    Registrován:
    13. února 2013
    Já mám s Avastem zažitý taky pěkný momentky. Nejlepší bylo, když mi hodil do karantény soubor z Uplaye a já jsem musel stáhnout 100GB her a Uplay znova...
     
    • Zábavné Zábavné x 5

Sdílej tuto stránku