1. Nelíbí se ti reklamy? Zaregistruj se a přihlaš se na fóru!

Problém s grafikou hry

Vlákno v 'Problémy' založil joyer 26. listopadu 2011.

  1. joyer

    joyer Registered

    Offline
    Registrován:
    13. srpna 2011
    Zdravim!
    Nevíte někdo čím to je, že jsou vidět okraje blocků? Okraje nejsou vidět pokud MC spustim přes MC patcher.
    2011-11-26_16.54.47.jpg 2011-11-26_16.54.34.png
    Používám Java 6 29 update 64-bit.
    Mám legalní MC!
    Můj comp: Intel i7 2630QM, NVIDIA GT 555M, 8GB RAM, Win 7 HP 64-bit
  2. LordF

    LordF Registered

    Offline
    Registrován:
    12. ledna 2011
    a zkousel si preinstalovat MC, zrejme to dela nejaky mod co mas v klientu
  3. joyer

    joyer Registered

    Offline
    Registrován:
    13. srpna 2011
    je to bez módů, dělá mi to i "čistá" hra.
    Donedávna to běželo normálně a pak najednou to začalo tohle dělat.
  4. LordF

    LordF Registered

    Offline
    Registrován:
    12. ledna 2011
    a s jakou verzi to dela?
    zkus jeste preinstalovat javu
  5. Tutifus

    Tutifus Vault Dweller

    Offline
    Registrován:
    19. dubna 2011
    zkoušel jsem hledat skrz google a tohle by měl být ten samej problém -> http://www.minecraftforum.net/topic/94179-lines-between-blocks-random-graphics-glitch/

    týpek tam psal řešení, měl taky grafiku od nVidie, tak snad ti to pomůže...

    počítám tedy s tím, že to je stejný problém a začal po aktualizaci ovladačů grafiky
  6. joyer

    joyer Registered

    Offline
    Registrován:
    13. srpna 2011
    přeinstalování javy nepomůže... to jsem zkoušel jako první a při tom jsem ji upgradoval z 32-bit na 64-bit verzi. Dělá se mi to jak v 1.8.1 tak v 1.0. Myslím že to je od doby co jsem aktualizoval ovladače grafárny kvůli Battlefieldu 3.
    A když jsem vyhlazování textur přepnul na "Řízeno aplikací" tak to nepomohlo, jen se nějakých x-blocků od konce renderu zabarovalo do fialova :/
  7. joyer

    joyer Registered

    Offline
    Registrován:
    13. srpna 2011
    VYŘEŠIL jsem to! Musel jsem nastavit přímo Javu. Aby využívala NVidii, anizotropní filtrování - řízeno aplikací, vyhlazování hran režim - řízeno aplikací.
  8. Dury

    Dury Registered

    Offline
    Registrován:
    19. července 2011
    Prosím tě kde to nastavení najdu ? mám ten samý problém, dík
  9. joyer

    joyer Registered

    Offline
    Registrován:
    13. srpna 2011
    je to v nastavení grafiky. u nVidie a ATi to je myslim více méně stejný. klikneš na ploše někam pravým tlačítkem a vybereš nastavení grafiky, u nVidie to je ve správě 3D zařízení, tam pak klikneš na kartu Nastavení programu, a tam přidáš svoji javu a nastavíš :)
    Java je standartně nainstalována v program files\java\jre6\bin\javaw.exe
    jre6 je verze javy ;)
    • Líbí Líbí x 1
  10. Dury

    Dury Registered

    Offline
    Registrován:
    19. července 2011

    Díky, už to konečně fachá jak má :)
  11. Dury

    Dury Registered

    Offline
    Registrován:
    19. července 2011
    Čaute, tak naskytl se mi další problém,
    Kdykoliv zapnu MC a lognu se začne mi jakoby zrnit monitor (jak to bývávalo u starých televizí :p )
    nevíte někdo co s tím ? zkoušel jsem přidat mc do nvide a nic.
    Tak kdyby někdo věděl dejte vědět dík :)
  12. Petsuchoss

    Petsuchoss Registered

    Offline
    Registrován:
    16. února 2012
    Já zase kolikrát vidím do hlubin jakoby povrch neměl žádny povrch a nebo vytěžim předmět ale obrázek zustane jako bych nic nevytěžil.

    hledal jsem hodně a dlouho, zkoušel kotel věcí a myslím že vím co s tím je. mám 32bitovej windows a timpadem i 32bitovou javu a to je prostě málo. nic s tim neudělam dokud nepřeinstaluju windowsy... a to se mi kuli MC dělat nechce... :)
  13. Prask

    Prask Registered

    Offline
    Registrován:
    18. května 2011
    Čaute,
    mam ten istý problém ale ibaže mam Grafickú kartu od Ati. Neviete niekto návod ako sa to dá vyriešiť ?
    Je to Ati Radeon HD 4670.
  14. Hynec

    Hynec Registered

    Offline
    Registrován:
    28. září 2012
    Zdravím,
    když hraju, tak jsou všechny pohybující se objekty hodně ztmavené.
    Nevíte prosimvás někdo, co s tím? Bez názvu.JPG
  15. martin111

    martin111 Registered

    Offline
    Registrován:
    21. listopadu 2012
    Zdravim,
    když hraju yogbox tak mi po pár minutách spadne.Všichni mi radí že mám dát javě víc paměti ale já nevím jak.Poradíte mi?(mám 36 bit)
    • Zábavné Zábavné x 1
  16. Plecharts

    Plecharts Registered

    Offline
    Registrován:
    01. ledna 2011
    • Souhlasím Souhlasím x 1
    • Nesouhlasím Nesouhlasím x 1
    • Zábavné Zábavné x 1
  17. martin111

    martin111 Registered

    Offline
    Registrován:
    21. listopadu 2012
  18. Aamaranthine

    Aamaranthine Pravá a levá ruka ďábla

    Offline
    Registrován:
    25. srpna 2012
    Vtip je v tom, ze tenhle jednoduchy odkaz overi, jestli sis, martin111, MC koupil. A vysledek je, ze nekoupil...
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  19. LameCz

    LameCz Příšerka

    Offline
    Registrován:
    26. dubna 2012
    Byť nevím v čem je problém, ale originál mít může, ne? Akorát nemusí mít stejné jméno na fóru a ve hře.. ;-)
    • Souhlasím Souhlasím x 1
  20. martin111

    martin111 Registered

    Offline
    Registrován:
    21. listopadu 2012
    koupil ale tady mám jiný nick než v MC

Sdílej tuto stránku